Returer och byten


Öppet köp och bytesrätt

Vi på James Harvest Sportswear/TEXET vill självklart att du ska vara nöjd med dina produkter du beställer hos oss. Därför erbjuder vi alla våra kunder öppet köp och bytesrätt i 14 dagar från det datum att din order skickas från oss.

14 dagars öppet köp och bytesrätt gäller även reavaror.

Du får naturligtvis prova varorna men vid retur måste varan komma tillbaka oanvänd och i sin originalförpackning. Underkläder och badkläder får tas upp ur sin förpackning men inte provas av hygieniska skäl.

Returer och byten

Att returnera är gratis. Med din order medföljer en fraktsedel och en retursedel som du använder när du skickar tillbaka din vara. På retursedeln kryssar du i vilken/vilka varor du returnera och eventuell anledning. Det tar vanligtvis 6-8 arbetsdagar innan vi har mottagit och hanterat din retur, du kommer då få en bekräftelse via epost.

 

För att göra ett byte  • Fyll i retursedeln som medföljer ditt paket och ange orsak.
    • Lägg ner ifylld retursedel i paketet 
    • Fäst medföljande fraktsedel på utsidan av paketet 
    • Lämna in paketet till ditt närmaste ombud

För att returnera 
Följ dessa steg för att göra en retur: 
• Fyll i retursedeln som medföljer ditt paket och ange orsak till returen 
• Lägg ner ifylld retursedel i paketet 
• Fäst medföljande fraktsedel på utsidan av paketet 
• Lämna in paketet till ditt närmaste ombud

Vänligen använd fraktsedeln som medföljer paketet.

Vid godkänd retur ska plagget vara oanvänt med etiketten kvar på plagget.

När vi har mottagit din retur

Vi behandlar din retur omgående när den mottagits på vårt lager. Du får ett mail som bekräftar att vi har mottagit ditt byte eller retur. Om du inte får något e-mail med bekräftelse inom 8 arbetsdagar från det att du returnerade ditt paket – ta kontakt med order@texet.se och ha ditt sändningsnummer från Posten tillgängligt.

Kreditkortsbetalning – du återbetalas till samma kort som köpet gjordes med. Det tar vanligtvis 2-3 bankdagar innan du får tillbaka pengarna på kontot.

Fakturabetalning – du krediteras för den/de varor du returnerar. Ny faktura skickas till dig per epost. Vid frågor angående din faktura, kontakta Klarna 08-120 120 10.

Felaktig leverans

Om en vara är skadad eller inte stämmer överens med produkten du beställde har du givetvis möjlighet att reklamera. Kontakta vår kundservice så snart du upptäcker felet. I första hand undersöker vi om det är möjligt att reparera felet på varan, om det ej är möjligt ersätts varan mot en ny likvärdig vara. Om vi ej kan ersätta varan eller avhjälpa felet får ni pengarna tillbaka.

Om paketet är skadat när du hämtar ut det, spara förpackningen och hör av dig till kundservice.

Om en vara saknas i ditt paket, vänligen kontakta vår kundservice så snart som möjligt.

Reklamation

Om en vara inte lever upp till dina förväntningar gällande kvalité och hållbarhet har du möjlighet att reklamera. Som konsument har du reklamationsrätt i tre år.
Är varan köpt på jamesharvest.se mailar du till order@texet.se.
Bifoga bild på varan, ungefärligt inköpsdatum och beskriv vad varan har för defekt.

Kontakt

TEXET Kundservice
Öppet mån-tor 8-17, fre 8-15:30
order@texet.se
08-587 606 00